zahanim zainal's FotoPage

By: zahanim zainal shaiful nazri

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Sunday, 2-Mar-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Time aku rajin.....

Under 15 yrs boys....
Under 18... tak sempat nak join them..
Go...Dato' Go... Go to longkang..huah huahhh
View all 6 photos...
Time aku rajin meng'upload' gambar2 ni, maka aku upload jelah gambar2 yang mana ada...
Anyway, aku masuk gak gambar2 time bawak my bowling boys went to their tournament last two week... Under 15 and 18 boys. Yeah...at Dato' Hamzah, jgn tak tau, I am their manager and also advisor. Kuiii kui
But, honestly aku malu nak main ngan diorang, takut jadik ratu longkang....
Btw, I'm very proud to be one of the family of Dato Hamzah... Nakal - nakal pon, my beloved boys...
: ty_ty:


Tuesday, 26-Feb-2008 13:45 Email | Share | | Bookmark
Sofea again........

Jom makan-makan....
hi....what's up....
Goooood girl....
View all 5 photos...



Monday, 25-Feb-2008 16:24 Email | Share | | Bookmark



OuR PrinCesS ....



Sunday, 24-Feb-2008 08:52 Email | Share | | Bookmark
SoFeA now.. going to TWO and HALF years oLd........

Wait aaaaa....
Look...sapa paling kecoh???
Vrooommmmm....
View all 6 photos...
Wowww dah lama betoll mama sofea tak update sofea punye fotopages ni
Almaklumlah, semenjak dua menjak dah jadi orang Klang ni, aku tak de line tipon...so takder lah internet. Kat sekolah, mana ada masa nak wat keja2 camni...cikgu cemerlang ngajo bebudak jer...ahaksss..
So, ni aku dah UP sikit...aku try maxis broadband ni. Ntahlah ni, ok tak...
1st trial...
Anyway, these are all the latest pia's photos for her friends...

Pia now....:
1. Semakin banyak mulutsss..
2. Aktivitinye tak terbatas....Lasak bebenor lah tu...
3. Dah pandai mengira, tapi kekadang tershasulll gak heheh
4. Makin banyak idea nak helah diri..Escapism...

Check it Outttt...


Monday, 17-Dec-2007 10:57 Email | Share | | Bookmark
Sofea Nisreen @ .....

..rumah atuk & uwan dgn abg ijat
..rumah atuk & uwan sambil tulis-tulis
..hotel kat Sunway dgn mama
View all 21 photos...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net